Nagelbehandelingen

Naast masseur ben ik ook nagelstyliste.

In 2006 heb ik de opleiding voor nagelstylist gevolgd bij Magnetic Nail Acadamy in Soesterberg. Naast manicurebehandelingen en verzorging van de natuurlijke nagel, kunt u bij mij ook terecht voor het vervaardigen van kunstnagels in gel en/of in combinatie met acryl of lakken met gelpolish, dé trend van dit moment!

Waarom kiezen   voor kunstnagels?

Iedereen heeft zo zijn reden om te kiezen voor kunstnagels. De één wil van het nagelbijten af of de ander heeft last van scheurende, splijtende of broze nagels. Misschien gaat u binnenkort trouwen of heeft u een sollicitatiegesprek. Verzorgde handen en nagels is niet alleen mooi om te zien maar zegt ook veel over iemand. Het geeft je zelfvertrouwen en je ziet er representatief uit. In principe kan iedereen besluiten tot het laten zetten van kunstnagels.

Bedenk echter wel dat je dit niet voor één keer doet. Indien je kiest voor kunstnagels zal je elke 3 tot 4 weken terug moeten komen voor een opvulbehandeling. Dit is afhankelijk van de groei van je eigen nagels en de manier waarop je met je kunstnagels omgaat.

Voor nagelbijters is er een speciaal behandelplan.

Naast kunstnagels kun je ook kiezen voor versteviging met gelpolish.

Wat is gelpolish?

Gelpolish is hele dunne gel. Het wordt opgebracht als een nagellak. Gelpolish is geschikt voor mensen die verzorgde, gelakte nagels willen maar geen kunstnagels willen (hoewel dit natuurlijk wel een kunstproduct blijft). De nagels blijven 2 tot 3 weken mooi verzorgd en gelakt zonder afbladderen zoals gewone nagellak na een paar dagen doet. Ook zeer geschikt voor uw teennagels.